Elazığ’da Türkmenler Yararına Kermes Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Elazığ’da Türkmenler Yararına Kermes Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 15:16

ELAZIĞ'IN AĞIN İLÇESİ'NE GETİRİLEN TÜRKMEN AİLELERE DESTEK OLMAK İÇİN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KADIN KOLLARI TARAFINDAN YARDIM KERMESİ DÜZENLENDİ.

Elazığ’ın Ağın ilçesine getirilen Türkmen ailelere destek olmak için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yardım kermesi açıldı.
MHP Kadın Kolları Elazığ Şube Başkanlığı tarafından, Irak’tan gelen ve Elazığ’ın Ağın ilçesine yerleştirilen Türkmen ailelere destek olmak için kermes organize edildi. Vali Fahribey Caddesi’nde açılan kermeste kadınlar tarafından hazırlanan gıda ürünleri satışa sunuldu. Türkmen aileler destek olmak için bir şeyler yapmak istediklerini belirten MHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Fatma Hanege, "Türkmen kardeşlerimize Ağın’a getirilerek sahip çıkıldı. Biz de kadınlar olarak bir şeyler yapalım dedik ve el emeklerimizle yapılan gıda kermesini açtık. Açtığımız kermes siyasi bir etkinlik değil, o yüzden tüm Elazığlı kardeşlerimizi bu kermese bekliyoruz. 2 gün süreyle kermesimiz açık kalacak ve elde edilen gelirlerle bir nebzede olsa Türkmen kardeşlerimizin yarasına merhem olacak" dedi.
MHP İl Başkanı Av. Abdulvahap Erdem ise Kadın Kolları Başkanlığı’nın Türkmen ailelere destek için kermes açtığını ve herkesin kermesi desteklemesini beklediklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!