Keşan’da kan bağışlayan 462 kişiden 8’i çekilişle tablet kazandı

Güncelleme Tarihi:

Keşan’da kan bağışlayan 462 kişiden 8’i çekilişle tablet kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 11:54

Keşan’da kan bağışlayan 462 kişiden 8’i çekilişle tablet kazandı

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan İlçesi'nde kaymakamlık, belediye ve Türk Kızılayı Şubesi işbirliğinde geçen Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen kan bağışı kampanyasında kan bağışlayan 462 kişi arasından çekilen kura ile tablet bilgisayar kazanan 6 kişinin ismi belli oldu.

Kura çekimi, Türk Kızılayı Keşan Şubesi’nde, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çetin, Türk Kızılayı Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu ve Türk Kızılayı Keşan Şubesi Kadın Kolları Başkanı Gerçek Gürel katılımıyla yapıldı. Vedat Koyuncu, Keşan’da rekor kan bağışı oranına ulaştıklarını belirterek, “Kampanyamızda 462 ünite kan bağışlandı. Bu güne kadar yapılmış en yüksek oranda kan bağışına ulaştık. İlgiyi ve duyarlılığı arttırmak amacıyla 8 tablet bilgisayar hediye edeceğimizi söylemiştik. Yönetim kurulumuzun kararıyla 2 tableti en fazla bağış yapan kuruma, diğer 6 tableti de kan bağışlayanlar arasında yapacağımız çekilişle kendilerine hediye edeceğiz. En çok kan bağışlayan kurumlar Saros Doğa Sporlar Topluluğu (SARDOS) üyeleri, ikincisi ise Kredi Yurtlar Kurumu’ndan gelen bağışçılar oldu. Ben tüm Keşan halkına ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra ise kura çekimi yapıldı. Kurada tablet bilgisayar kazanan isimler, Ayşad Göney, Zekeriye Şahin Aktepe, Savaş Aru, Akgül Ak, Yüksel Koçoğlu, Şehmus Turan oldu. Ödüllerin, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!