Evlilikte yarım asrı deviren çiftler, "aşk hamuru" yoğurdu

Güncelleme Tarihi:

Evlilikte yarım asrı deviren çiftler, aşk hamuru yoğurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2015 10:33

- Edirne'de, bir şekerlemecinin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği "Aşk hamuru" etkinliğinde, evlilikte 50 yılı dolduran çiftler, badem ezmesi hamurundan kalp ve gül figürleri yaptı - Badem ezmeleri, 14 Şubat'ta evlenecek çiftlere ücretsiz armağan edilecek

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir şekerlemecinin, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği "Aşk hamuru" etkinliğinde, evlilikte 50 yılını dolduran çiftler badem ezmesinden kalp ve gül figürleri yaptı.

Badem ezmesi üretim tesislerindeki etkinlikte çiftler, kanun ve kemanla çalınan aşk şarkıları eşliğinde kırmızı badem ezmesi hamurunu yoğurdu. Yoğurulan hamurdan sevgi ve aşkı simgeleyen ürünler hazırlandı.

Şekerleme üreticisi Arif Meriç, yaptığı açıklamada, dünyanın aşk ve muhabbetsiz olmayacağını düşündüğü için 14 Şubat öncesinde bu etkinliği geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Evlilikte 50. yılını dolduran çiftlerin yoğurduğu badem ezmesinin anlamlı olduğunu belirten Meriç, şunları kaydetti:

"Bununla evliliğin, sevgi ve saygıyla yürüyeceği mesajını vermek istiyoruz. Dünyanın herhangi bir yerinden yeni evlenecek çiftlere, bize ulaşmaları halinde aşk hamurundan yapılan badem ezmelerini ücretsiz göndereceğiz. Aşka, muhabbete, samimiyete ihtiyaç var. Her taraf yanıyor, her taraf para olmuş. Bırakın parayı, yılda bir kez para almayalım."

Haberin Devamı

Çiftler de böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!