Edirne'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Edirneden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 10:43

- "Kurumsallaşma Yolunda Personel Eğitimi Projesi" tamamlandı

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Trakya Kalkınma Ajansı ve Havsa Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü “Kurumsallaşma Yolunda Personel Eğitimi Projesi" tamamlandı.

Maliyeti, 10 bin 500 lira olan proje kapsamında 66 belediye personeline eğitim verildi. Önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Eğitim Daire Başkanlığı uzmanlarından Yasin Özdil tarafından verilen eğitimle, vatandaşa verilen hizmetin kalitesinin arttırılması amaçlandı.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, yaptığı açıklamada, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için kurumsallaşma çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Tekin, belediyenin, kurumsal kapasitenin arttırılması, hizmetlerde kalite standardının sağlanması ve memnuniyet düzeyinin arttırılması konusundaki çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Eğitimi tamamlayan personele sertifikaları Belediye Başkanı Tekin ve belediye meclis üyeleri tarafından verildi.

Haberin Devamı

- Keşan Belediye Başkanı Özcan'a ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hayrettin Karbuz, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Keşan Belediye Başkan Özcan da İl Müdürü Karbuz, SGK Keşan Merkez Müdürü Murat Aguday ile denetmen Gökhan Özpıran'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bu arada Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve okul idarecileri de Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette idareciler ve Özcan, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Özcan, ziyaret nedeniyle okul idarecilerine ve okul aile birliği yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!