Beyza'dan bir günde 2 madalya

Güncelleme Tarihi:

Beyzadan bir günde 2 madalya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 13:06

Beyza'dan bir günde 2 madalya

Haberin Devamı


EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de 9 yaşındaki Bezya Işık, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları'nda 50 metre sırt üstü ve serbest dalda iki birincilik birden kazanarak il birincisi oldu.

Edirne'de İl Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'na Plevne İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Beyza Işık, yine damgasını vurdu. Geçen yıl ikokullar  arasında düzenlenen iki günde 6 birincilik birden kazanan Işık, bu yılkı ilk turnuvada katıldığı iki yarışta da iki birincilik kazandı. Yarışmada 50 metre sırt üstü ve serbest dallarında birinci olan Beyza Işık 2 madalya birden kazanıp, il birincisi oldu.

Yüzmeye iki yıl önce başlayan Beyza Işık, iki madalya birden kazanmasını kendisini çok kutlu ettiğini belirterek, "Haftada 6 gün antrenman yapıyorum. Yüzmeyi çok seviyorum, hedefim ileride milli takıma seçilmek. Bunun için çok çalışıyorum" dedi.

Beyza'nın antrenörü Mustafa Akan, "Beyza, kısa sürede büyük başarılar elde etti. Antrenmanlarını hiç aksatmadan yapıyor. Çok çalışıyor, ileride büyük bir sporcu olacağına inanıyorum" dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!