10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Güncelleme Tarihi:

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 18:06

-Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak: - "Gazeteciler, mesai kavramı gözetmeden görevini yapmaktadır"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, gazetecilerin mesai kavramı gözetmeden görevini yaptığını bildirdi.

Ocak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazetecilerin toplumu önemli konularda aydınlattığını belirtti.

Gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını aktaran Ocak, şunları kaydetti:

"Gazeteciler, mesai kavramı gözetmeyerek görevini yapmaktadır. Canları pahasına toplumu bilgilendirmek için emek harcayan cefakar, ilkeli ve ahlaklı bir çalışma sürdüren tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

- Edirne Ticaret ve Sanayi Odası

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Haberin Devamı

Zıpkınkurt, yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilerin ülke gündemine katkıda bulunduğunu belirtti.

Basının ülkedeki dördüncü kuvvet olarak ifade edildiğini aktaran Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

"Halkın doğru bilgiyle zamanında bilgilendirildiği yerlerde toplumsal gelişim, kuşkusuz diğerlerine göre çok daha hızlı ve sağlıklı olmaktadır. Çeşitli zorluklar altında ama gayretli ve özverili biçimde görevlerini yerine getirmeye çalışan özgür bir basının varlığı, aynı zamanda demokrasimizin de en önemli yapı taşlarından birisi olmuştur. Bu vesileyle, kaynağından topluma bilgi akışını sağlayan basınımızın güzide ve fedakar temsilcilerinin gününü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyoruz."

-Edirne ESOB Başkanı İnağ

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Emine İnağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri kutladı.

İnağ, yaptığı yazılı açıklamada, basın mensuplarının önemli bir misyonu yerine getirdiğini aktardı.

Gazetecilerin her şartta görev yaptığını aktaran İnağ, "Bu vesile ile halkımıza en doğru haberi ulaştırmak için varını yoğunu ortaya koyarak ailelerinden uzak kalma pahasına görev yapan tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlarım" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!