Okullararası güreş müsabakaları

Güncelleme Tarihi:

Okullararası güreş müsabakaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 15:43

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır’da okullararası güreş il müsabakaları sona erdi.

Diyarbakır’ın Çermik İlçesi’nde yapılan ve 10 takımın katıldığı müsabakalarda, dereceye giren sporcular belli oldu.

Müsabakaların finalini Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Basın ve Halkla ilişkiler Şube Müdürü Burhan Gül, Çermik Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Gökhan Yılmaz, okul sporları tertip komitesi, güreş antrenörleri, idareciler ve sporcular izledi.

Müsabakalarda, 54 kiloda Kadri Alma, 60 kiloda Yusuf Tuncay, 66 kiloda Furkan Dernek, 74 kiloda Abdulaziz Apaydın, 96 kiloda Sabri Pak, 120 kiloda Ufuk Aküzüm, 42 kiloda Diyar Deniz, 46 kiloda Hüseyin İnci, 50 kiloda İsa Tuncay, 54 kiloda Mahmut Baran, 58 kiloda Ferhat Erdem, 63 kiloda Şehmus Kaplan, 69 kiloda Şehmus Demi ve 76 kiloda Serhat Ergün, dereceye girdi.

Haberin Devamı

Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, yaptığı açıklamada, Çermik’te yapılan müsabakaların sorunsuz bir şekilde sonuçlandığını söyledi.

Erim, şöyle konuştu:

"Bütün branşlarda okul müsabakaları devam ediyor. Birçok branşta müsabakaları tamamladık. Son olarak güreş müsabakalarımız sonuçlandı. Müsabakalarda dereceye giren sporcuları kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!