Hani'de 8 bin 615 öğrenciye giysi yardımı

Güncelleme Tarihi:

Hanide 8 bin 615 öğrenciye giysi yardımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 15:03

Hani'de 8 bin 615 öğrenciye giysi yardımı

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA)-

DİYARBAKIR'ın Hani İlçesi'nde Lc Waikiki firması tarafından 8 bin 615 öğrenci için gönderilen giysi paketleri, ilk ve ortaokul ile lise öğrencilerine dağıtıldı. Hani Belediye Başkanvekili Şaban Arda Yazıcı, firma yetkililerine teşekkür ederek, duyarlı firma sayısının arttırılması gerektiğini söyledi.

Hani Belediyesi'nin girişimleri sonu Lc Waikiki firmasının gönderdiği giysi paketleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinin gözetiminde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Lokman Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Kaplan, firmanın gönderdiği giysileri öğrencilere kendi elleriye dağıttı.

Toplan 51 okulda okuyan 8 bin 615 yardıma muhtaç öğrenciye içerisinde mont, pantolon, kazak, gömlek, çorap ve benzeri muhtelif giysi bulunan poşetler tek tek öğrencilere verildi. Giysi dağıtımı yapılan okullarda görevli öğretmen ve okul yöneticileri, giysileri gönderen firmaya teşekkür etti.

Hani Belediye Başkanvekili Şaban Arda Yazıcı da elbiseleri gönderen Lc Waiki firmasına teşekkür ederek, "Bu örnek davranışı sergileyen firma yetkililerine çok teşekkür ederim. Bu yardım sayesinde binlerce öğrencimiz yeni giysilerine kavuşmuş oldu. Öğrencilerimizi mutlu olmasını sağlayan firma yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Bu tür duyarlı firma sayısının arttırılmasını temenni ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!