Avrupa ikincisi tekvandocudan Demir’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Avrupa ikincisi tekvandocudan Demir’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:25

- Avrupa Tekvando Şampiyonası ikincisi Ertaş, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Antalya’da yapılan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda ikinci olan Dilara Ertaş, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Antrenör İbrahim Ufuk Ertaş’ın da yer aldığı ziyarette, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Akın Erim ve Burhan Gül’de katıldı.

Ziyarette konuşan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Dilara Ertaş’ın Antalya’da çok önemli bir başarıya imza attığını söyledi.

Demir, yüzlerce sporcunun yer aldığı müsabakalarda Avrupa ikincisi olmanın Diyarbakır tekvandosu için tarihi b.ir başarı olduğunu belirtti.

Demir, şöyle dedi:

"Sporcumuzun aldığı başarıyı çok önemsiyoruz. Dilara, tekvando branşında son yılların en büyük başarılarından birine imza attı. Gerçekten değerli bir derece. Sporcumuzu elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum, antrenörümüz İbrahim Ufuk Ertaş’a da verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Antenör İbrahim Ufuk Ertaş ise, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün büyük desteklerini aldıklarını ve elde edilen başarıda onların büyük katkılarının olduğunu ifade etti.

Ertaş, kendilerine her zaman destek veren ve yanlarında olan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir başta olmak üzere diğer kurum çalışanlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, başarılı sporcuyu ödüllendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!