Anlı’dan Amed Sk’ya Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Anlı’dan Amed Sk’ya Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 16:48

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI FIRAT ANLI, SON DÖRT KARŞILAŞMADA 10 PUAN TOPLAYARAK, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İDDİALI BİR KONUMA GELEN AMED SK OYUNCULARI, YÖNETİCİLERİ VE TEKNİK HEYETİNİ ZİYARET EDEREK, BAŞARILAR DİLEDİ.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, son dört karşılaşmada 10 puan toplayarak, şampiyonluk yolunda iddialı bir konuma gelen Amed SK oyuncuları, yöneticileri ve teknik heyetini ziyaret ederek, başarılar diledi.
Talaytepe’de bulunan Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’ne giden Anlı, ilk olarak yeşil-kırmızılıların As Başkanı Nurullah Edemen, Futbol Şube Sorumluları Ekrem Yeşil, Servet Erol ve Genel Sekreteri Nasip Aktepe ile görüşerek, takım hakkında bilgi aldı. Amed SK yöneticileri ve futbolcularıyla birlikte akşam yemeği yiyen Anlı, takıma ve oyunculara başarılarının devamını diledi. Futbolcular ve teknik heyet, Anlı’yı deplasmanda yapacakları bir maça davet ederken, Eş Başkan Anlı, uygun olması durumunda mutlaka bir maça katılacağının sözünü verdi. Anlı, daha sonra teknik ekip, yöneticiler ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!