Üniversiteli gençlerden minikleri gülümseten ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli gençlerden minikleri gülümseten ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 14:59

Üniversiteli gençlerden minikleri gülümseten ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu, Gülümse Çocuk Projesi kapsamında Çivril İlçesi Yahyalı Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret edip, öğrencilerle bir araya geldi. Minik öğrencilerle resim çizip, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan topluluk Noel Baba kılığına girerek öğrencilere yeni yıl hediyeleri dağıttı.
Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu, özellikle köy çocuklarına yönelik yürüttükleri Gülümse Çocuk Projesi'nde 6. yıla girdi. Denizli'nin ücra yerlerinde okuyan çocuklarını ziyaret ederek onlara eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamayı amaçlayan topluluk bu kez Çivril'in Yahyalı Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret etti. Gün boyunca öğrencilerle birlikte oyunlar oynayıp, resim çizen, mektup yazan PAÜ öğrencileri, küçük hediyelerle de minikleri sevindirdi. Yeni Ufuklar Topluluğu, yaklaşan yeni yıl nedeniyle Noel Baba kostümü giyerek miniklere hediyelerini verdi.
Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu'nun gerçekleştirdiği etkinliğin ardından, Yahyalı İlkokulu öğretmeni Hatice Yıldırım topluluğun sosyal medya hesabında bir teşekkür mesajı yayınladı. Ziyaretin öğrencilerini çok mutlu ettiğini belirten Yıldırım, "Bugün köyümüze gelip bizleri ihya ettiniz. İnanın çocuklar çok ama çok mutlu oldu. Böyle soğuk bir günde etkinliği iptal etmemiş olmanız bile ne büyük bir jestti. Yahyalı Köyü için bir efsane oldunuz. Umarım genç nesillere hep dokunmaya devam edersiniz. Çok anlamlı ve güzel işlere imza atıyorsunuz. Hepinize teşekkür ederiz" dedi.
Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!