Ülkücüler Cumhuriyet Bayramı'nda kan bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Ülkücüler Cumhuriyet Bayramında kan bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2016 09:36

Ülkücüler Cumhuriyet Bayramı'nda kan bağışladı

Haberin Devamı

DENİZLİ Ülkü Ocakları, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümünde bir araya gelerek kan bağışında bulundu. Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, gösterdiği duyarlılıktan dolayı Ülkü Ocakları'na teşekkür etti.

Denizli Ülkü Ocakları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Kızılay Haftası sebebiyle Saltak Caddesindeki ocak binasında bir araya gelerek kan bağışı yaptı. Kan Bağışı kampanyasına Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Önceli, Türk Eğitim-Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Denizli Şube Başkanı Ahmet Aykol ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Ülkücülerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında, Ülkü Ocakları Sosyal Sorumluluk Masası Başkanı Mimar Ayşe Keskin ve Bayanlar Birimi Sorumlusu Aybüke Yanık, kan vermenin hem sağlık, hem de ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşılabilmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Kan verme işlemi gün boyu devam ederken, Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da, Ülkü Ocakları'na gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!