Türkiye Basketbol 2. Lig

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Basketbol 2. Lig
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 15:13

- Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Gökçe: "Giresun engelini sorunsuz aşarak, şampiyonluk hedefimize emin adımlarla devam etmek istiyoruz"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig takımlarından Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe, Yeşil Giresun Belediye maçını sorunsuz aşarak şampiyonluk hedeflerine emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Gökçe, yaptığı açıklamada, geçen sezon ligde ilk 8 takım arasına yer alarak final grubunda mücadele ettiklerini, bu yıl da güçlü bir takım oluşturarak ligi 3. sırada sürdürdüklerini belirtti.

Takımın iç sahada hiç maç kaybetmeyerek 5 galibiyet elde ettiğini ifade eden Gökçe, iç sahada gösterdikleri performansı deplasman maçlarına da yansıtmayı hedeflediklerini kaydetti.

Ligde güçlü rakiplerin bulunduğunu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Yeşil Giresun Belediye maçının da çok zorlu geçeceğini dile getiren Gökçe, Giresun'a kazanmak için gittiklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Rakibin takviyelerle güçlendiğini dile getiren Hüseyin Gökçe, şöyle konuştu:

"Biz de iyi bir takımız, maçı kazanmak istiyoruz. Giresun engelini sorunsuz aşarak, şampiyonluk hedefimize emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Ligde şampiyonluk hedefleyen 5 takımdan biriyiz. Başantrenörümüz Okan Çevik ile uyum içinde hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki 4-5 hafta zorlu maçlar serisi bizi bekliyor. Bu karşılaşmalarda, deplasmandan alacağımız galibiyetler bizi hedefe biraz daha yaklaştıracak. Bu sezon taraftarımız da çok bilinçli, her an maçın içindeler, bizi desteklemelerine devam etmelerini istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!