SİNPAŞ Denizli Basket zirveyi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

SİNPAŞ Denizli Basket zirveyi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 11:00

- Genel menajer Gökçe: "TÜYAP Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak, liderliğe yükselmek istiyoruz"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) takımlarından SİNPAŞ Denizli Basket, TÜYAP Büyükçekmece Basketbol karşısında galip gelerek liderliğe yükselmeyi hedefliyor.

SİNPAŞ Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta deplasmanda Adanaspor'u 97-91 yenerek, galibiyet serisini 8 maça çıkardıklarını ve zirve takibini sürdürdüklerini belirtti.

Adanaspor'un çıkışta olan bir takım olduğunu, bu nedende deplasmanda elde ettikleri bu galibiyetin çok önemli olduğunu ifade eden Gökçe, "Bu hafta sonu da evimizde ligin lideri ile zorlu bir müsabakaya çıkacağız. TÜYAP Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak, liderliğe yükselmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

TB2L'de 14. hafta sonunda TÜYAP Büyükçekmece Basketbol 27 puanla birinci, SİNPAŞ Denizli Basket ise 26 puanla ikinci sırada yer alıyor.

İki takım arasında oynanacak ve ligde liderliğin el değiştirebileceği müsabaka, 3 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'te Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!