Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Gökçe:

Güncelleme Tarihi:

Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Gökçe:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 12:21

- "İTÜ ERA galibiyeti, mağlubiyetleri unutturdu ve moralimizi yükseltti"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Sinpaş Denizli Basket'in genel menajeri Hüseyin Gökçe, İTÜ ERA deplasmanında aldıkları galibiyetin, mağlubiyetleri unutturduğunu söyledi.

Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynadıkları karşılaşmada İTÜ ERA'yı 76-59 yendiklerini hatırlatarak, cuma günü oynayacakları Gelişim Koleji maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

İlk yarıda yakaladıkları başarı grafiğini ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini kaydeden Gökçe, takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunu bildirdi.

Sezonun ikinci yarısında beklemedikleri 2 mağlubiyet aldıkları ve ardından İTÜ ERA karşılaşmasını galip tamamlayarak sıkıntılı olacak sürece son verdiklerini dile getiren Gökçe, şunları söyledi:

"İTÜ ERA galibiyeti, mağlubiyetleri unutturdu ve moralimizi yükseltti. Cuma günü deplasman güçlü bir rakip ile oynayacağız. Güzel bir müsabaka olacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için her maçı final gözüyle bakıyoruz. Sporcularımız koyduğumuz hedefe ulaşmak için çalışıyorlar. Taraftarlarımızın desteğiyle de hedefimiz olan bir üst lige yükseleceğimize inanıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!