Pamukkale'den eğitime 5 milyon lira destek

Güncelleme Tarihi:

Pamukkaleden eğitime 5 milyon lira destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 17:31

DENİZLİ'deki Pamukkale Belediyesi tarafından Hacı İbrahim Cin Ortaokulu'nda yaptırılan konferans salonu ve bina boyama hizmetlerinin açılışı törenle yapıldı.

Haberin Devamı

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, belediyenin kurulduğu günden buyana eğitime yaklaşık 5 milyon liranın üzerinde destek sağladıklarını belirtti.
Pamukkale Belediyesi'nin Fatih Mahallesi'ndeki Hacı İbrahim Cin Ortaokulu'na yaptırdığı konferans salonuyla birlikte okulun tüm dış cephe boyaması çalışması törenle açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törene; Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu ve öğrenciler katıldı.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocuklar ve gençlere gereken her türlü desteğin verildiğini ifade ederek, "Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi için gereken her şeyi yapıyoruz. Birçok okulda olduğu gibi Hacı İbrahim Cin Ortaokulu'nda konferans salonu yaptık. Biz belediye olarak sadece konferans salonu değil, halı saha, spor kompleksi, bahçe düzenlemesi ve fiziksel konularda destekler veriyoruz. Biz 30 aydır görev yapıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bugüne kadar okullara 5 milyon liradan fazla destek sağladık. Bunu her geçen gün artırarak devam etmek istiyoruz" dedi.
Törenin sonunda konferans salonunun açılış kurdelesi, protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi.



 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!