Merkezefendi'de 1.5 kilometre taş yol

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendide 1.5 kilometre taş yol
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 17:08

Merkezefendi'de 1.5 kilometre taş yol

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi, Bereketli Mahallesi'nde bulunan Çınar Caddesi'ne 600 bin lira harcama yaparak 1.5 kilometre bordür taş döşedi. AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, caddenin Denizli'nin en uzun taş yolu olduğunu söyledi.

Merkezefendi Belediyesi, Bereketli Mahallesi'ndeki Çınar Caddesi'ni baştan sona yeniledi. 1.5 kilometre uzunluğundaki caddeye, 600 bin lira harcanarak bordür taşı döşedi. 70 bin metrekare parke ve 17 bin metrekare bordür taşı döşenen yol tamamlandı.

AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, taş yolun bölgeye ayrı bir güzellik kattığını söyledi. Caddenin çalışmayla Denizli'nin en uzun taş yolu olma özelliği kazandığını da belirten Subaşıoğlu, "Hallaçlar Mahallesi'nden başlayarak Bereketler, Barutçular ve Hisar Mahalleleri'ni birbirine bağlayan yaklaşık 1.5 kilometre uzunluğunda Denizli'nin en uzun taş yolunu bitirdik. Burası doğal anlamda Denizli'nin en güzel yerlerinden birisi, yeşillikler içinde. Bu nedenle asfalt yapmak yerine taş yol yapmayı tercih ettik. 1.5 kilometre uzunluğundaki bu yol için 600 bin lira yatırım yaptık" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!