Kaçak tütün ve akaryakıt operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Kaçak tütün ve akaryakıt operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 18:51

Kaçak tütün ve akaryakıt operasyonu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de polis tarafından akaryakıt ile tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığını yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 12 kişi yakalandı, 37 bin 300 adet makaron, 2 bin pakete yakın kaçak sigara ile 650 litre kaçak mazot ele geçirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından kentte tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerleri kontrol edildi. İşyerlerinde yapılan aramalar sonucu gümrük kaçağı olan 37 bin 300 adet makaron, 2 bin pakete yakın sigara, 625 adet dolma sigara, 20 paket nargile tütünü, 67 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

Polis, dizel araçlara çeşitli düzenekler yardımı ile kaçak akaryakıt ikmali yapan bir çeteye de operasyon düzenledi. Ekipler, yakıt ikmali yapmak amacıyla kurulu düzeneğin bulunduğu bir araç tespit etti. Minibüsün arka kasası içerisinde 2 adet plastik pet tank ve 1 adet metal bidon içerisinde toplam 1650 litre kaçak mazot ile 1 adet elektrikli akaryakıt aktarma düzeneği bulundu. Ele geçirilen malzemelere el konuldu.

Düzenlenen operasyonlar kapsamında 12 kişi yakalanırken, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin haklarında kaçakçılık suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!