Hayvan dostlarından öğrencilere seminer

Güncelleme Tarihi:

Hayvan dostlarından öğrencilere seminer
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 17:24

Hayvan dostlarından öğrencilere seminer

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, okullarda öğrencilere yönelik seminerler düzenleyerek hayvan sevgisini anlatıyor.
Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer düzenledi. Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere; Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Sokak Hayvanları Kliniği Veterinerleri Emine Dangal ve Hasan Kılınç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Seminerde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, kliniğin sokak hayvanları için 24 saat hizmet verdiğini belirterek, "Hayvanlara olan sevgimizi sizlerle paylaşabilmek adına okullarımızı ve mahallelerimizi dolaşarak yaptığımız hizmetleri aktarmaya çalışıyoruz. Kliniğimizde 24 saat hizmet veriyoruz. Veteriner, tekniker ve diğer arkadaşlarımızla hizmet vererek sahipsiz ve bakıma ihtiyacı olan hayvanlarımızın aşılarını ve tedavilerini yapıyoruz" dedi. Kliniğin hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapmanın yanı sıra hayvanları sahiplendirdiğini de söyleyen Kapukıran, öğrencileri kliniğe davet etti.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!