Depo olarak kullanılan bina artık meclis salonu olarark hizmet verecek

Güncelleme Tarihi:

Depo olarak kullanılan bina artık meclis salonu olarark hizmet verecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 16:09

Depo olarak kullanılan bina artık meclis salonu olarark hizmet verecek

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi bahçesindeki depo olarak kullanılan tek katlı eski bina, tadilattan geçirip, Belediye Meclis Salonu'na dönüştürüldü.

Pamukkale Belediyesi, 2014 yılında Belediye kurulmadan önceki dönemde, Özel İdare'nin bakım atölyesi olarak kullanılan binayı bir süre Fen İşleri Müdürlüğü'nün deposu olarak kullandı. Depo olarak kullanılan tek katlı bina, Belediye tarafından tadilattan geçirip, modern bir meclis salonuna dönüştürüldü. Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu olarak kullanılacak binanın açılışı törenle yapıldı.

Törene AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye meclisine yakışır bir bina yaptıklarını belirtip, "Meclis salonumuzu 53 ay sonra hizmete almamızın nedeni, öncelikli olarak Pamukkale ilçemizde yapılması gereken birçok yatırım ve proje vardı ve bununla birlikte halkımıza hizmet verme noktasında birimlerimizin daha sağlıklı ortama kavuşması için gerekiyordu. Önceliği bunlara verdik ve son olarak da meclis salonumuzun artık vakti zamanı geldiğini düşündük. Meclis salonumuzun ilçemize yakışır, çok mükemmel olduğunu düşünüyorum" dedi.

Pamukkale Belediyesi'nin 1000 metrekare kapalı alana sahip yeni meclis salonu, toplam 2 milyon 400 bin liraya mal oldu. Salonda, meclis üyeleri için 60 kişilik, başkan yardımcıları, birim müdürleri, basın için 30 kişilik oturma alanları mevcut. İçerisinde, meclis salonu, sergi ve fuaye alanı, parti grup toplantıları için odalar bulunuyor.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!