Denizlili kickboksçular madalyalarla döndü

Güncelleme Tarihi:

Denizlili kickboksçular madalyalarla döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 13:34

Denizlili kickboksçular madalyalarla döndü

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Doruk Spor Merkezi ve Pamukkale Üniversitesi'nin 4 kickboks sporcusu, Antalya'da düzenlenen turnuvadan 2 altın ve 2 gümüş madalyayla döndü.
Doruk Spor Merkezi'nin milli sporcuları Ahmet Özdemir, Mücahit Akyol ve Kaan Öz ile Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Ayşe Aker, 10 gün önce Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Turnuvası'na katıldı; Denizli'yi temsil etti. Turnuvaya, Türkiye başta olmak üzere İsrail, Azerbaycan, Danimarka, Hırvatistan, Hindistan, Irak, İran, Kosova, Filistin, KKTC, Makedonya, Türkmenistan, Özbekistan, Güney Afrika'dan toplam 1200 kickboks sporcusu katıldı. Antalya Kepez Arena Spor Salonu'nda yapılan turnuvada sporcular Low Kick, Full Contact, Point Fighting, Kick Light ve Light Contact branşlarında mücadele etti.
Doruk Spor Merkezi adına maça çıkan Ahmet Ozdemir ile Mücahit Akyol, kilolarında turnuva birincisi olarak altın madalya kazandı. Kaan Öz ise, ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Pamukkale Üniversitesi öğrencisi milli sporcu Ayşe Aker de Point Fighting branşında 60 kiloda uluslararası ikincilik ödülü alarak, gümüş madalya kazandı.
Kickboks Denizli Temsilcisi Zekai Doruk, sporcularıyla gurur duyduğunu belirterek, "Sporcularımız yoğun antrenmanlarının ödülünü altın ve gümüş madalya kazanarak aldı. Uluslararası turnuvada Denizli'yi ve Türkiye'yi temsil ettiler. Onlarla gurur duyuyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!