Denizlili gençler kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Denizlili gençler kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:38

Denizlili gençler kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Denizli Gençlik Merkezi üyeleri, kahvaltıda buluştu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Bağbaşı Yaylası'nda kahvaltı programı düzenlendi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve Gençlik Meclisi üyeleri toplantıya katıldı.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin kentet aktif olarak çalıştığını ve başarılı projeleri hayata geçirdiğini kaydeden Değirmenci, etkinlikle Gençlik Meclisi üyeleriyle, Gençlik Merkezi üyelerini tanıştırmak istediklerini söyledi. Gençlik Meclisi ve Gençlik Merkezi'nin ortak projeler üretebileceğine dikkati çeken Değirmenci, gençlere ülke ve dünya gündemini mutlaka takip etmeleri gerektiğini vurguladı. Gençlerin geleceklerine sahip çıkması temennisinde bulunan Değirmenci, "Bizim gençliğe bakışımız klasik kamunun bakışı gibi değil. Gençliğin şu anda içinde bulunduğu ortamda, gerek şehrimizde gerekse ülkemizde söz sahibi olmaları yönünde. Bu çerçevede seçilme yaşı 25'e düşürüldü ve gençlik kotaları konuldu. Amacımız, bizden sonra gelecek nesillere daha iyi bir ülke ve şehir bırakmaktır. Denizli'nin yüzde 22'si genç nesil. O nedenle bizim yapacak çok projemiz var" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!