Denizli'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Denizliden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 16:06

- PAÜ Hastanesinde tatbikat

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Acil Servisi'nde "triaj ve beyaz kod" uygulaması tatbikatı yapıldı.

Tatbikatta, 112 komuta merkezinin acil servisine toplu yaralanmalı trafik kazası geleceğinin bilgisi verilmesinin ardından hastalar, fizik tedavi binası bahçesinden taşınmaya başladı.

Tatbikattan haberi olmayan acil servis ekibi, 112 komuta merkezinin anonsundan sonra bahçede triaj uygulamasını başarıyla tamamlayarak, hastaları kırmızı, sarı ve yeşil kodlara ayırarak nakletti. Beyaz kod uygulaması gereğince hasta yakınlarının acil serviste personele ve güvenlik görevlilerine sözlü ve fiziki tacizleri, güvenlik görevlilerinin takviye personel istemesiyle engellendi.

Tatbikat, 30 dakikada tamamlandı.

- Çocukların kukla keyfi

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Folklorik Bez Bebek Müzesi'ne çevrilen tarihi Balcı Evi'nde öğrenciler için kukla oyunu sergilendi.

Çocuklar "Mıstık ile Bonbon" adlı kukla oyununu ilgiyle izledi, ardından Folklorik Bez Bebek Müzesi'ni gezdi.

- TÜİK Denizli çalışanlarına eğitim verildi

Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Halıcı, TÜİK çalışanlarına, "İstatistiki Birimlerle Etkin İletişim" başlığı altında "Etkili İletişim ve İkna Becerileri", "Problem Çözme Teknikleri", "Öfke ve Stres Yönetimi" ve "Takım Çalışması" olmak üzere 4 farklı konudaki eğitim verdi.

Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA) 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje doğrultusunda organize edilen eğitim, Denizli North Point Otel'de gerçekleştirildi.​

Eğitime katılan 50 katılımcıya sertifika verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!