Denizli'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Denizliden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 13:42

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) iş gücü yetiştirme kursları kapsamında Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ''Mandrel ile Cam Boncuk Yapımı'' kursu açıldı.

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde açılan ve yoğun ilgi gören cam boncuk yapımı kursunu, Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kabukçu, Şube Müdürleri Ahmet Dönmez ile Mehmet İşleyen ziyaret etti.

Kabukçu, kurs sayesinde kadınların hem zevkli bir hobi olan cam boncuk yapımını öğreneceklerini hem de yaptıkları cam boncukları satarak aile ekonomilerine katkı sağlayacaklarını belirterek, "Böyle bir kursu ilçemizde açtıkları için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yöneticilerini tebrik ediyorum" dedi.

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk da kursa katılan kadınlara 20 lira günlük ödeme yapıldığını ayrıca sigorta primlerinin ödendiğini belirterek, Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü ile kurslar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

-Çameli Müftüsü din görevlileriyle toplantı yaptı

Çameli Müftüsü Bayram Danacı, ilçedeki din görevlileri ile toplantı yaptı.

Danacı, toplantıda yaptığı konuşmada, din hizmetlerinin sunumunda karşılaşılan problemlerin din görevlileri tarafından çözüm önerileriyle birlikte tespit edilmesini istedi.

İlçedeki din görevlilerine ayrıca düzenlenen etkinlikle Çameli polis teşkilatınca uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgi verildi.

Din görevlilerinin uyuşturucu mücadelede etkin rol oynamalarını sağlamayı amaçlayan etkinlikte, gerçek hayatta yaşanmış uyuşturucu bağımlısı kişilerin hayat hikayelerinden örnekler anlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!