Denizli'de Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Denizlide Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2017 17:40

Denizli'de Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final A Grubu müsabakaları sona erdi. Sporcuların at üzerinde atıcılık hünerlerini sergilediği müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada, yeterli puanı alan sporcular, finallere yükselmeye hak kazandı.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final A Grubu müsabakaları, Denizli'de tamamlandı. Dün başlayan ve bugünkü yarışlarla sona eren yarı final müsabakalarına, Ankara, Eskişehir, İstanbul, Bursa, İzmir, Uşak, Denizli ve Balıkesir'den 40 kulüpten 38 sporcu katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde düzenlenen yarı final müsabakalarını, Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, davetliler ve çok sayıda vatandraş izledi. Kabak, Türk ve Kara kategorilerinde yarışan sporcular arasında genel klasmanda ilk 3'e giren sporculara Denizli Kupası verildi. Yarı final müsabakalarının ardından yeterli puan alanlar finallere yükselmeye hak kazandı.

GELENEKLER YAŞATILIYOR

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililer'in geleneksel sporlara olan ilgisinin büyük olduğunu vurgulayıp, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de geleneklerimizi yaşatmak, onları gelecek nesillere aktarmak için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi. Öte yandan yarı final müsabakalarına katılan sinema oyuncusu Cemal Hünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!