Denizli, Londra'daki fuarda tanıtılacak

Güncelleme Tarihi:

Denizli, Londradaki fuarda tanıtılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 17:09

Denizli, Londra'daki fuarda tanıtılacak

Haberin Devamı

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak'ın liderliğinde kentin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında basılan ve turizm dergisi Tempo Travel ile birlikte dağıtılan Denizli eki, Londra fuarında da yer alacak. Fuar kapsamında, Denizli'nin turizm potansiyeli, derginin yılda bir kez yayımlanan yabancı dilde çevirisi ile artık dünya turizm kitlesine tanıtılacağı bildirildi.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, GEKA'nın da desteği ile kentin önemli turizm merkezlerini ön plana çıkaran tanıtımların yapılmasına liderlik yapıyor. Vali Altıparmak, her geçen yıl gelişen ve artık kum, güneş ve deniz turizminin dışına çıkarak doğa, kültürel ve görsel turizme yayılan dünya turizm sektöründe Denizli'nin, Pamukkale'si, termali, antik kentleri, kültürel mirasları, kış sporları ve bunun gibi birçok turizm potansiyeli ile dünyada iddialı bir turizm merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
Son olarak geçtiğimiz gün sonbahar sayısı çıkan, sektörde saygın dergilerden Tempo Travel'ın özel eki olarak Denizli turizminin ulusal tanıtımı yapıldığını ve önemli kitlelere ulaştırıldığını ifade eden Vali Altıparmak, "Derginin yılda bir kez Almanca, Rusça ve İngilizce çeviri ile uluslararası turizm kitlelerine ulaşmasında Denizli turizmi de kendine yer bulmayı başardı. Önümüzdeki günlerde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan WTM Londra Turizm Fuarında başta Avrupa olmak üzere birçok ülkedeki turizm sektör temsilcilerinin beğenisine sunulacak olan dergide Denizli, 10 sayfa ile dolu dolu anlatılacak. Görsel zenginliğin çok olduğu Denizli tanıtım sayfalarında, seçkin resimlerle Denizli'de ziyaret edilebilecek tüm güzellikler İngilizce anlatılıyor. 5 bin adet basılan Advertorial Tempo Travel, WTM Londra Fuarı'nda okuyucularına dağıtılacak" dedi.
Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!