Denizli CHP'den milletvekilliği aday adaylığı için 16 başvuru

Güncelleme Tarihi:

Denizli CHPden milletvekilliği aday adaylığı için 16 başvuru
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 14:40

Denizli CHP'den milletvekilliği aday adaylığı için 16 başvuru

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 24 Haziran'da yapılacak seçimlere katılmak için Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) milletvekili aday adayı olmak için 16 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapanlar arasında mevcut milletvekili Kazım Arslan ile önceki dönem milletvekili olan Ali Rıza Ertmur ile Gülizar Biçer Kara'nın da isimleri yer aldı.

CHP'de adaylık başvuruları, dün (Pazartesi) saat 17.00'de sona erdi. CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, 24 Haziran'daki erken genel seçim öncesinde 16 ismin aday adaylığı için başvurduğunu söyledi. CHP Denizli'den milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapan isimler söyle:

"Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan, İzzet Arpacı, Arif Balkanay, Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ali Rıza Ertemur,  Ali Asker Kantürk, Teoman Sancar, Şeniz Süzek Doğan, Gökhan Önem, Halis Ödel, Ünal Karaosmanoğlu, Özgür Savaş Bayer, İlhan Özcan, Bekir Kar, Adil Demir."

Başvuru yapanlar aday adayları arasında mevcut milletvekili Kazım Arslan ile önceki dönem milletvekili olan Ali Rıza Ertmur ile Gülizar Biçer Kara'nın isimleri dikkati çekti.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!