CHP'li Sancar'dan Başkan Zolan'a eleştiri

Güncelleme Tarihi:

CHPli Sancardan Başkan Zolana eleştiri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 16:18

CHP'li Sancar'dan Başkan Zolan'a eleştiri

Haberin Devamı

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ı, hizmette eşit ve adaletli olmadığını iddia ederek eleştirdi. Başkan Zolan'ın belediyenin iş planlamasını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye göre yaptığı ileri süren CHP'li Sancar, Zeybek Köprülü Kavşak inşaatının da, yine bakan Zeybekci'ye ait olan binanın boşaltılması için bekletildiğini belirtti.

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP İl Başkanılığı binasında basın toplantısı düzenledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye ait olan İzmir Karayolundaki Turkuaz Otomotiv Plaza önündeki peyzaj çalışmalarında belediye araçlarının kullanıldığını ileri süren CHP'li Sancar, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ı eleştirdi. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, belediye hizmetlerinin eşit ve adaletli şekilde yapılmadığını öne sürerek, "Denizli'de yaşayan trafik keşmekeşi, altyapı işkencesi, ulaşım çilesi ile uğraşan vatandaşlara artık bir nefes aldırın. Her yağmurda su basan evler, sokaklarda oluşan seller milletimizde paranoya haline geldi. Okullar açılırken, öğrencileri ve aileleri çözülemeyen altyapı sorunlarından dolayı mağduriyet ve sıkıntı yaşadılar. Fakat başkan Zolan'ın bunları çözmek yerine yetiştirmek zorunda olduğu Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye ait olan plazanın açılışı varmış, plazanın açılışı 1 Ekim'de yapılacak. O yüzden belediyenin iş makineleri plazanın önüne yığılmış" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin iş planlamasının Bakan Zeybekci'ye göre yapıldığını ileri süren Sancar, "Ankara karayolundaki Zeybek köprülü kavşağı inşaatını yine bakan Zeybekci'ye ait olan otomotiv şirketinin boşaltılması için bekletildi. Bina boşaltıldıktan sonra inşaat başladı. İki ayrı bölgede bakan Zeybekci'ye ait olan yatırımlarda belediyenin iş planlamasıyla doğru orantılı yürütülüyor" dedi.

Toplantıda AK Parti Milletvekili Cahit Özkan'a da yüklenen Sancar, "Cahit Özkan, televizyonlara çıkıp, 'AK Parti içinde FETÖ'cü çıkmaz' diye bas bas bağırıyor. Denizli'de tutuklanan AK Parti Honaz İlçe Başkanı CHP'nin ilçe başkanı mıdır? Yine tutuklanan eski Merkezefendi İlçe Başkanı AK Partili değimliydi. FETÖ kapsamında AK Parti yönetimde görevinden alınanlar yok mu? Önce kendi evinin önüne temizlesin" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!