Çameli kollarını kaybeden Hacer'e sahip çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Çameli kollarını kaybeden Hacere sahip çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 12:15

Çameli kollarını kaybeden Hacer'e sahip çıkıyor

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Çameli İlçesi'nde, silaj makinesine kaptırdığı sağ kolunu bilekten, sol kolunu ise dirsekten kaybeden 27 yaşındaki Hacer Yaygın için yardım kampanyası başlatıldı.

Eşinden boşanan bir çocuk annesi Hacer Yaygın, ailesine katkı sağlamak amacıyla geçen 17 Ekim'de, Çameli'nin Emecik Mahallesi'ndeki tarlaya çalışmaya gitti. Yaygın, tarlada çalışırken, yem üretmek için kullanılan silaj makinesine iki kolunu kaptırdı. Olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Yaygın, tedaviye alındı. Yaygın, sağ kolunu bilekten, sol kolunu ise dirsekten itibaren kaybetti. Yaygın'ın üniversite hastanesinde tedavisine devam edilirken, yardım kampanyası başlatıldı. Yaygın için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan paralar, tedavi sonrası protez kolların alımı için kullanılacak.

Çameli Kaymakamlığının izniyle başlatılan kampanyada yardım etmek isteyenlerin, şu hesaba başvurabilecekleri belirtildi. Çameli Halkbank Şubesi- Hacer Yaygın Adına; Şube Kodu: 1584 Hesap Numarası: 01101263 IBAN: TR870001200158400001101263

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!