Başkan Zolan'dan kadınlara karanfil

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolandan kadınlara karanfil
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 18:30

Başkan Zolan'dan kadınlara karanfil

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya geldi, karanfil dağıttı. Başkan Osman Zolan, büyükşehrin yola çıktığı her projede kadınlarla birlikte güzelliklere imza attığını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlarla bir araya geldi. Buz pistinde düzenlenen programa; Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Erdal Işık, çok sayıda kadın kursiyer katıldı. Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Zolan, "Sizler olmazsanız, hayat anlamsız olur. Çünkü kadın anadır, eştir, kardeştir, kızımızdır. Kadın hayatın vazgeçilmezi ve hayata anlam katandır. Eğer kadın isterse, her şeyi başarabiliyor. Kadınlarla yaptığımız projelerde hep başarıyı yakaladık. Hep güzelliği yakaladık. Sizler bizlere güvendiniz. Birçok güzelliklerin altına birlikte imza attık" dedi.

Daha sonra kursiyerler arasında yapılan çekilişte adı çıkan kadınlara bisiklet, spor kıyafetleri, çanta ve çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen futbol karşılaşması oynandı. Kadınlar sahaya "Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız" pankartı ile çıktı. Kıyasıya mücadele eden kadınların maçı renkli görüntülere sahne oldu. Bir süre karşılaşmayı izleyen Başkan Zolan, kadınlara karanfil verdi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!