Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87'inci yıldönümü törenlerle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Atatürkün Denizliye gelişinin 87inci yıldönümü törenlerle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 17:51

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87'inci yıldönümü törenlerle kutlandı

Haberin Devamı

BÜYÜK Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin  87'inci yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Denizli Büyükşehir Belediye önündeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene, Denizli Valisi Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Tören, Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenklerini sumasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Ardından, Pamukkale Halk Oyunları Ekibinin zeybek oyunları gösterisi ile devam eden törende Atatürk'ün Denizli'ye gelişnin 87'inci  yıldönümü nedeniyle, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Koşusu ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Vali Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Daha sonra Turan Bahadır Sergi Salonu'na geçildi. Burada da Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin anlatıldığı resim ve fotoğraf sergisi Vali Karahan ve protokol üyeleri tarafından açıldı. Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin kutlandığı törenler, Atatürk ve Etnografya Müzesi ziyareti ile devam etti. Vali Karahan ve diğer protokol üyeleri, Atatürk'ün Denizli'de kaldığı süre içerisinde zamanını geçirdiği odaları gezerek görevlilerden bilgi aldı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!