Anne adayları doğumdan önce sertifika aldı

Güncelleme Tarihi:

Anne adayları doğumdan önce sertifika aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 14:55

Anne adayları doğumdan önce sertifika aldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum Projesi' kapsamında başlattığı hamilelik okulu, ikinci dönem mezunlarını verdi. Eğitimi tamamlayan 20 anne adayı doğumdan önce Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan sertifikalarını aldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Evlilik Okulu'nun ardından hata geçirdiği Hamilelik Okulu'nun ikinci dönüm eğitimi tamamlandı. Hamilelik ve annelik süreçleriyle ilgili bilgilerin verildiği kursu tamamlayan 20 kursiyere, törenle sertifikaları verildi. Kent Konseyi Binası'nda düzenlenen törene, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.
Anne adaylarına sertifikalarını veren Başkan Zolan, üç haftada 12 saat eğitim verildiğini belirterek, "Eşlere evlenmeden önce evlilikle ilgili eğitimler veriyoruz. Sıkıntı ve pürüzlerin çözümü noktasında yol gösteriyoruz. Şimdi de hamilelik okulu eğitimlerimizi başlattık. Sağlıklı bir anne olmak ve sağlıklı bir bebeğe sahip olabilmek çok önemli. Burada da dikkat edilmesi, özen gösterilmesi gereken hususlar var. Bunlarla ilgili doktorlarımız anne adaylarına eğitim verdi. Sizler duyarlı annelersiniz. Bebeğiniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Anneler çocuklarının meleğidir, bir ömür boyu çocuklarınızın yanı başında olup onları koruyacaksınız. Hassasiyet ve duyarlılığınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum" dedi.
Törende anne adaylarına sertifikanın yanı sıra kundak, suluk, biberon, ateş ölçer ve bebek çantası hediye edildi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!