Akademisyenler korosundan konser

Güncelleme Tarihi:

Akademisyenler korosundan konser
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 16:26

Akademisyenler korosundan konser

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki Pamukkale Üniversitesi akademik ve idari personelinin oluşturduğu Pamukkale Ensemble Korosu, öğretmen okullarının kuruluş yıldönümü için konser verdi. Öğretim üyeleri ve öğrenciler konsere, büyük ilgi gösterdi.
Pamukkale Üniversitesi akedemisyenleri ve idari personelinin oluşturduğu Pamukkale Ensemble Korosu, Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonu'nda Öğretmen Okullarının 169. kuruluş yıldönümü sebebiyle konser düzenledi. Konsere Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve eşi Derya Bağ, öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Pamukkale Üniversitesi'nden akademik ve idari 36 personelin oluşturduğu Pamukkale Ensemble Korosu, birbirinden güzel türkülerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer yönetiminde ve piyanoda Öğr. Gör. Birol Işıkdemir eşliğinde sahne alan Ensemble Korosu, Çekemem, Yemen Türküsü, Gelavera Deresi, Çift Jandarma Geliyor, Ederlezi, Sevdim Bir Genç Kadını ve Bahçe Duvarından Aştım adlı anonim eserleri seslendirdi.
Konseri sonuna kadar izleyen Rektör Bağ, konser sonunda Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ve Öğr. Gör. Birol Işıkdemir'e çiçek takdim ederek, koroya teşekkür etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!