AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına doğru

Güncelleme Tarihi:

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına doğru
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 17:54

- AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: "Siyasette lider kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Cumartesi günü Denizli'de yapılacak AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'na ilişkin, Denizli'nin siyasette lider kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

Örki, yaptığı yazılı açıklamada, 13 ilden belediye başkanlarının katılımıyla AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca düzenlenen 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nın 10 Ocak Cumartesi günü Denizli'nin ev sahipliğinde yapılacağını ifade etti.

Parti teşkilatı olarak geçen hafta 6. Seçim İşleri Bölge Toplantısına ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Örki, şunları kaydetti:

"Denizli, siyaset sahnesinde çok önemli gelişmeler kaydetmeye devam ediyor. Denizli olarak Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin işaret ettiği gibi siyasette lider kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Dünya kenti Denizli'nin bu tarz bölgesel toplantılara ev sahipliği yapması çok önemlidir. Bu toplantıda ilimizde gerçekleştirilen bakanımız Nihat Zeybekçi ile başlayan belediyecilik hizmetleri ile yazdığımız hizmet destanlarını da katılımcılara tecrübe paylaşımı şeklinde anlatacağız."

Haberin Devamı

Örki, toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdulhamit Gül ile MKYK Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Baloğlu, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Bilal Uçar'ın da katılacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!