AK Parti Çorum Milletvekili Ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu;

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Çorum Milletvekili Ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu;
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 13:16

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ VE TBMM İDARE AMİRİ SALİM USLU, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN ÇORUM’DA BİR İDDİASININ OLMADIĞINI SAVUNARAK, “MHP GENEL BAŞKANI YARDIMCISI İDDİALAI OLDUKLARI 16 İLİ AÇIKLAMIŞ. ARALARIN DA ÇORUM VAR MI YOK. DEMEK Kİ ÇORUM’DA YOK İDDİALARI YOK. BUNLAR ASLINDA DÜKKANI KAPATMIŞLARDA UTANMA BELASI BAYRAK ASARAK, GEZEREK İDDİALARINI ORTAYA KOYUYORLAR. YOKSA ÇORUM, MHP’NİN GÜNDEMİNDE YOK” DEDİ

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM idare Amiri Salim Uslu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çorum’da bir iddiasının olmadığını savunarak, “MHP Genel Başkanı Yardımcısı iddialı oldukları 16 ili açıklamış. Araların da Çorum var mı yok. Demek ki Çorum’da iddiaları yok. Bunlar aslında dükkanı kapatmışlarda utanma belası bayrak asarak, gezerek iddialarını ortaya koyuyorlar. Yoksa Çorum, MHP’nin gündeminde yok” dedi.
AK Parti Teşkilatları tarafından İskilip ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan milletvekili Uslu, yapılan açıklamalara bakıldığında MHP Genel merkezinin Çorum’u gözden çıkardığını, adayları üzerinde de maddi ve manevi desteğini geri çektiğini söyledi.
MHP’nin geçmişte İskilipli bir bakanı ve aynı zamanda milletvekilinin olduğunu hatırlatan Uslu, MHP’lilerin bağırlarına bastığı o bakanın Ocak ayında, Doğu Perinçek’in genel başkanlığını yaptığı İşçi Partisi’ne geçtiğini hatırlattı. AK Parti hizmetlerini eleştirenlerin bakan çıkardıkları dönemlerde ilçenin sorunlarının üzerine neden gitmediğini soran Uslu, dün hizmet üretemeyenlerin, bugün yapılan hizmetler nedeniyle ortaya çıkan bir kısım küçük problemlerden dolayı şikayetçi olduğunu belirtti.
Daha önce devletin laikliğinin tartışma konusunu dile getiren Uslu, bugün “Sabah akşam laiklik sopası yiyorduk. Şimdi laikliğin kimse konuşmuyor. Sosyal devletin nimetlerini konuşuyor. Sosyal devlet hizmet eden devlet demektir. Dün o aracıya, bankacıya, borsacıya IMF’ye devlet eden hizmet bugün vatandaşına hizmet ediyor. Adam gibi çalıştık. Gece gündüz hizmetleri projelendirip, gerçekleştirdik. At binenin kılıç kuşananın. Devlet aynı devlet, imkanlar aynı imkan. Biz koalisyon değiliz. Sandalye numaralarını, sandalyelere bağlı kamu bankalarını, bakanlıklara bağlı KİT’leri paylaşma derdinde olmadık. Oraları çiftlik gibi kullanma ve kullandırma derdinde olmadık. Tüm KİT’leri karlı şekilde çalışır hale getirdik. Dün yardım alan ülke idik, bugün yardım eden ülke konumuna geldik” dedi.
MHP’nin iktidarda olduğu günleri de bildiklerini dile getiren Uslu, “Bu arkadaşlar devletin başına biz geçelim diyor. Sizin devletin başında olduğunuz günleri de hatırlıyoruz. Erken seçim kararı alıp ülke yönetiminden kaçmıştınız. Sonrada bu millet sizin iktidarda yaptığınızı unutmadı sizi parlamento dışına attı. AK Parti’yi iktidar yaptı. Türkiye’yi koalisyon günlerine götürmek istiyorlar. MHP, HDP ve CHP AK partiye karşı birlikte muhalefet ettiler. Birbirlerini destekleyerek koalisyon oluşturdular. Hiçbirinin iktidar olma hevesi yok. İktidar olsalardı projeleri, planları olurdu. Vaat yarışına girdiler. Değirmenin suyu nerden geliyor” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!