Vali Köse Ilgazlı muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Köse Ilgazlı muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 16:54

Vali Köse Ilgazlı muhtarları dinledi

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ILGAZ Belediye Kültür Merkezi'nde Vali Mesut Köse'nin başkanlığında yapılan toplantıya, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halit Tosyalıoğlu, İl Müdürleri, İlçe Müdürleri, İlçe İl Genel Meclis Üyeleri ile ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Vali Mesut Köse, devam etmekte olan ilçe ziyaretlerinden ikincisinin Ilgaz ilçemize yapıldığını ifade etti. Vatandaşımızın sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti amacını taşıyan bu tür toplantıların, devletimizin bölgemize yapacağı yatırımlar ile her türlü harcama için de ışık tutacağı belirtildi. Bu çerçevede yapılan görüşmelerde köy ve mahalle muhtarlarına söz verilerek bölgelerinin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgiler alındı. Toplantıya katılan ilgili kurum temsilcileri de muhtarların belirttiği sorun ve ihtiyaçların giderilmesine yönelik çalışmalar için gerekli notları aldılar. Yapılan konuşmalarda devletin, vatandaşın ihtiyaçlarını gidermeye muktedir olduğu, belirli bir plan dâhilinde bu ihtiyaçların karşılanmasına çalışılacağı ifade edildi.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ve yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı J. Albay Halil Altıntaş ile İl AFAD Müdürü Hasan Sait Korkutata tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından toplantı sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!