Şehit ailesi unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Şehit ailesi unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 17:12

Şehit ailesi unutulmadı

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHa)- GÜVENLİK güçlerince bölücü terör örgütü PKK' ya karşı yürütülen operasyonlar esnasında 1998 yılında Bitlis'te şehit olan Ilgaz nüfusuna kayıtlı Şehit Janadrma er Sami Bayram'ın ailesi, Vali Mesut Köse tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette, Vali Köse'ye Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyeleri Harun Tosyalıoğlu, M. Ali Gökçe ile Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke eşlik ettiler. Vali ve beraberindekiler, şehidin yakınları ve komşuları tarafından karşılandılar.

Ziyarette, devletin şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğu ifade edilerek, şehit yakınlarının, şehitlerimizin birer emaneti olduğu belirtildi. Bu vesileyle şehidin ailesinin herhangi bir ihtiyacının olup olmadığı soruldu. Şehidin ailesi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendileri için çok anlamlı ve değerli olan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!