Ilgaz'da Turizm Haftası etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Ilgazda Turizm Haftası etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 11:34

Ilgaz'da Turizm Haftası etkinliği

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- TURİZM Haftası nedeniyle Ilgaz Emel Oktay Türkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerince okul yerleşkesinde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı Arif Çayır, Garnizon Komutanı Jn.Yzbş.Serkan Görür ve daire müdürleri ve öğrenci velilerini de katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşma Türk dili ve Edebiyatı öğretmeni Meliha Şahin tarafından yapıldı. Şahin yaptığı konuşmada, "Hiç şüphesiz ki turizm açısından en verimli ülkelerden birisi Türkiye'mizdir. Ülkemizin her bir köşesi cennetin birer yansımasıdır. Asırlardır çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmasıyla tarihi mekanları, farklı oluşumları ile doğal güzellikleri, çeşit çeşit yemekleriyle, pek çok farklı kültüre her türlü turizme hizmet verebilecek potansiyeldedir. Böyle güzel bir ülkede böyle güzel bir günde duygularımı sizlerin karşısında dile getirmekten onur duyuyorum" dedi.
Daha sonra Çankırı Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki dinletisi ,Çankırı Karatekin Üniversitesi Bir Yudum Anadolu Efsanesi Halk Oyunları Gösterisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran gösterisi düzenlendi. Program, ödül töreni ve öğrenciler tarafından hazırlanan 30 çeşit sıcak soğuk pasta ve tatlılardan oluşan kermesin açılışıyla sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!