Malezya’da dil eğitimi alan gençler Gestaş’a teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Malezya’da dil eğitimi alan gençler Gestaş’a teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 15:37

Malezya’da dil eğitimi alan gençler Gestaş’a teşekkür etti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin gençleri Gestaş ile Dünyaya açılıyor projesinin ikincisi kapsamında, İngilizce yurt dışı eğitimi için 2 aylığına Malezya’ya giden üniversite mezunu gençler, eğitimin tamamlanmasının ardından Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Volkan Uslu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu’nun makamında gerçekleşen teşekkür ziyaretinde, Çanakkaleli gençler Malezya anılarını paylaştı. Genel Müdür Volkan Uslu’ya kendilerine sundukları bu fırsat için teşekkür eden gençler, 2 aylık Malezya deneyiminin İngilizce eğitimlerine büyük fayda sağladığını, Malezya’nın İngilizce öğrenmek için doğru bir adres olduğunu belirtti.

“MEMNUN KALMANIZ BİZLERİ DE MEMNUN ETTİ”

Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, öncülük ettikleri projeden öğrencilerin memnun kalmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Gestaş’ın bu tip sosyal sorumluluk projelerinin devamının gelebileceğini belirten Uslu, “Sizler ilk grup olarak şanslı gençlerden birkaçıydınız. Belirli seviyede yabancı dil eğitimi olan sizlerin, bu seviyede İngilizce bilginizi yurt dışı deneyimiyle birleştirip geliştirmenizi, ileride iş hayatınıza yön verebilecek vizyonu kazanmanızı hedefledik. Mutlu gittiniz, mutlu olarak döndüğünüzü görüyoruz. Sizler Çanakkale için önemli bireylersiniz. Bizler de Çanakkale’nin gençlerine yatırım amaçlı bu projeyi gerçekleştirdik, hayırlısıyla tamamladık” dedi.

“GESTAŞ’A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Malezya’da gördüğü İngilizce eğitimini tamamlayarak Çanakkale’ye dönen Oral Toğa isimli genç, Malezya ile ilgili anılarını anlattı. Toğa, “En erken gelen kişilerden biriydim. Hem arkadaşlarımızdan, hem okul ortamından, hem de imkanlardan oldukça memnun kaldık. Burada geçirdiğimiz günlerin bize iş hayatımızda vizyon kazandıracağını döndükten sonra daha iyi anladım. Sıcak havası dışında bizi zorlayan hiçbir durum yoktu. Gestaş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Malezya’nın en sıra dışı olayı sokaklarda dolaşan dev kertenkeleler diyebilirim” diye konuştu.

ÇANAKKALE’YE KUPAYLA DÖNDÜLER

Malezya’da gördükleri yabancı dil eğitimi esnasında bir takım sosyal projelere katılan, İngilizce bilgilerini artırma adına düzenlenen yarışmalarda yer alan Çanakkaleli gençler, bunlardan birinde kazanılan kupayı Genel Müdür Volkan Uslu’ya hediye etti. Malezya anıları ve yurt dışı öğrenimi hatıralarının konuşulduğu teşekkür ziyareti toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!