Küçükkuyu'da 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Küçükkuyuda 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 15:35

Küçükkuyu'da 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıtıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Belde Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıtıldı.

Küçükkuyu Belediye binası önünde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen lokma dağıtım etkinliğinde vatandaşlar, 15 Temmuz demokrasi şehitleri için saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Açıklama yapan Küçükkuyu Belediye Başkanı CHP'li Cengiz Balkan, "Bundan tam bir yıl önce aklı durmuş, vicdanları kurumuş bir avuç kendini bilmez ülkemizi bir uçurumun kenarına getirdi. Fakat yüce Türk milletinin demokrasiye sahip çıkmasıyla Cumhuriyet değerlerimizin dimdik ayakta durmasıyla demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarımızın bir araya gelmesiyle bu korkunç vakanın önüne geçerken maalesef 249 şehit verdik" dedi. Konuşmanın ardından Süleyman Sakallı Camii İmamı Şükrü Çalışkan tarafından şehitler için Kuran'ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle etkinlik sona erdi.

Dilara ERDİNÇ / KÜÇÜKKUYU (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!