Kazdağları'nda buz gibi suda yüzdüler

Güncelleme Tarihi:

Kazdağlarında buz gibi suda yüzdüler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 11:18

Kazdağları'nda buz gibi suda yüzdüler

Haberin Devamı

Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ(Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi sınırları içinde kalan Kazdağları'nın Karaköy Bölgesi'nde bir araya gelen doğasever ve yürüyüş grupları, bölgenin pınarlarıve doğa güzelliklerine dayanamayarak, şifa niyetine buz gibi suda yüzdü.
Çanakkale'nin çeşitli ilçelerinden ve komşu illerden bir araya gelen doğasever ve yürüyüş grupları, Kazdağları'nın Karaköy bölgesinde buluştu. Kazdağları'nda 15 kilometrelik parkurda yürüyen doğaseverler, 40 metre inerek vadi arasındaki pınara ulaştı. Doğaseverler, görkemli manzara ve yazın bile soğuk suyuyla bilinen pınarın oluşurduğu doğal gölete kendilerini bıraktı. Dakikalarca yüzen doğaseverler, Kazdağları'nda yeniden buluşmak üzere sözleşti. Doğa tutkunlarından 27 yaşındaki Necmi Fırat, Kazdağlarına ilk defa geldiğini belirterek, şöyle dedi:
"Ayak İzi Grubu'nun davetlisi olarak katıldım. Böyle muhteşem doğa harikasını daha önce hiç görmedim. Yüzdüğümüz su çok soğuk olması nedeniyle 10 dakika ancak içinde kalabildim. Yaz aylarında bu sularda yüzmenin keyfini tekrar çıkarmak istiyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!