Gelibolulu siyasiler uyuşturucu ile mücadele için biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Gelibolulu siyasiler uyuşturucu ile mücadele için biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 13:20

Gelibolulu siyasiler uyuşturucu ile mücadele için biraraya geldi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesinde, gazeteci Doğan Zelova’nın uyuşturucuya karşı başlattığı mücadeleye siyasi parti temsilcilerinden destek geldi.

Gelibolu İlçesinde, son bir ay içerisinde iki kişinin uyuşturucu kullandığı için yaşamını yitirdiği iddiaları üzerine harekete geçen İlçedeki gazetecilerden Doğan Zelova’nın sosyal paylaşım hesabından başlattığı uyuşturucu ile mücadeleye destek büyüyor.

İlçedeki üç siyasi partinin İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, uyuşturucuyla mücadele için bir araya geldi. Öğretmen Evinde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Çetin, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gözütok, AK Parti Kadın Kolları Temsilcisi Sevda Tarıman, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Yanık Bakır, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, MHP Kadın Kolları Başkanı Aysel Bartın, Gelibolu Ülkü Ocakları Başkanı Cengiz Ferhat Doğar ve gazeteci Doğan Zelova katıldı.

Toplantıda, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili çözüm önerilerinin yanında, buna daha çok dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak içinde çeşitli aktivitelerin yapılması kararlaştırıldı. Uyuşturucu ile mücadele yolları ekseninde bir yol haritasının çıkarılması kararının da alındığı toplantının ardından ilk adım 27 Şubat Pazartesi günü ziyaretler, 28 Şubat Salı günü ise İlçe pazarında açılacak stand ile vatandaşlar uyuşturucunun zararları ve uyuşturucuyla mücadele için bilgilendirilecek.

GELİBOLU / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!