Gelibolu’daki hizmetler muhtarlara anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu’daki hizmetler muhtarlara anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 16:14

Gelibolu’daki hizmetler muhtarlara anlatıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çetin, bir araya geldiği muhtarlara devam eden çalışmalar ile yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Gelibolu Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıda, Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri muhtarlar ile bir araya geldi. Gelibolu’da devam eden ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili muhtarlara bilgiler aktaran İlçe Başkanı Mahmut Çetin, gündemin yoğun olduğunu belirtti. Ülkeye menfur saldırıların dört bir yandan yapıldığını ve yapılmaya da devam ettiğini anlatan Mahmut Çetin sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi muhtarlarımız görev yaptıkları yerin liderleridir. Köylerimizde ve mahallelerimizde sorunların çözümlerinde her zaman diyalog içinde olduğumuz muhtarlarımız ile bundan sonraki süreçte de daha güçlü bir şekilde halka hizmet, Hakka hizmet ilkesi ile çalışmaya devam edeceğiz. En son 25-30 trilyonluk bir yatırımla yeni feribot iskelesi için çok önemli bir adım atılmıştır. Bu ilçemizin farklılığını göstermektedir. Bu yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Toplantı muhtarların sıkıntılarını anlatmaları ve karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!