Gelibolu'da AK Parti Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Geliboluda AK Parti Danışma Kurulu toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 16:00

Gelibolu'da AK Parti Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesinde, AK Parti Gelibolu İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Gelibolu Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantısına AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin , Bağımsız İl Genel Meclis üyesi Ferhat Özger, Sanayi Odası Başkanı Tamer Altunay, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Ticaret Odası Başkanı İbrahim Özen ve partililer katıldı.

Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Mahmut Çetin konuşma yapmak için kürsüye geldi. Başkan Mahmut Çetin, amaçlarının birlikte bu millete hizmet etmek olduğunu söyledi. Millete efelik yerine hizmetkarlık yapılacağını kaydeden Çetin sözlerine şöyle devam etti:

“Yalnızlık bir insanın başına gelebilecek en büyük felaket. Bizim davamız kimsesizlere kimse olmak için başladı. Şimdi de aynı yolda aynı şefkatle, ayı hızla devam etmektedir. Bu kutlu yolda birlikte tek amacımız bu millete hizmet etmektir. Bu millete efelik olmaz. Ancak hizmetkarlık yapılır. İşte salonumuz tıka basa dolu. Yapılacak olan Referandumdan yine başarıyla çıkacaktır.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Anaysa değişikliği ile yeni bir sürece girdiklerini söyledi. Süreci herkes gibi kendilerinin de takip ettiğini ifade eden Gider, “Arkadaşlar bakın önümüzde bir referandum süreci var. Sizlerden tek istediğim, Anayasa değişikliğimizde söylediklerimizi sadece vatandaşa anlatın” dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!