ÇOMÜ’de BESYO özel yetenek sınavları başladı

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ’de BESYO özel yetenek sınavları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 15:46

ÇOMÜ’de BESYO özel yetenek sınavları başladı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Özel Yetenek Sınavları, 100’ncü Yıl Spor Salonu’nda başladı.

ÇOMÜ’de 8-10 Ağustos tarihleri arasında 3 gün sürecek olan BESYO Özel Yetenek Sınavlarına 360’ı erkek, 109’ı bayan ve 20 yabancı uyruklu öğrenci katılıyor. Öğrenciler, BESYO Özel Yetenek Sınavlarını kazanmak için zorlu parkurlarda kıyasıya yarışarak ter döktü. Özel yetenek sınavlarına katılan öğrencileri ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ve BESYO Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu da izledi.

ÇOMÜ BESYO olarak öğrenciler tarafından çok tercih edildiklerini belirten BESYO Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, “Bu seneki yetenek sınavlarımıza da yüksek katılım sağlandı. Sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde ve başarıyla tamamlanması için tüm BESYO personeli olarak titizlikle hazırlanıp çalıştık. Yaptığımız sınavlar şeffaf ve denetime açık bir şekilde yapılmaktadır. Sınavlara katılan öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!