Biga Pazaryerinden çıkan hurdalar MKE'ye satıldı

Güncelleme Tarihi:

Biga Pazaryerinden çıkan hurdalar MKEye satıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 15:44

Biga Pazaryerinden çıkan hurdalar MKE'ye satıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Biga İlçesinde 6 ay önce bir bölümü çöken kapalı pazaryerinin temizlik ve düzenleme çalışmaları sırasında ortaya çıkan hurdalar, Kamu İktisadi Teşebbüsü olan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) tarafından satın alındı.

Biga İlçesinde 10 Ocak 2017 tarihinde bir bölümü çöken kapalı pazaryerinde Biga Belediyesi tarafından başlatılan temizlik ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Pazaryerindeki çalışmalar kapsamında ortaya çıkan hurdalar, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından satın alınarak, taşındı.

Biga Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri çatısının bir bölümü 10 Ocak tarihinde çökmüştü. Belediyemiz tarafından çatı çökmesine karşı gerekli önlemler alınmış ve pazaryeri giriş ve çıkışı araç ve yaya giriş ve çıkışına kapatılmıştı. Can kaybının yaşanmadığının anlaşılması üzerine de temizleme çalışmalarını ekiplerimiz ivedilikle gerçekleştirdiler. İhale süreci tamamlanınca da dayanıksız olduğu tespit edilen kapalı pazaryeri çatısının tamamı sökülmüştü. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından hurdaların tamamı satın alınarak taşındı” ifadelerine yer verildi.

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!