Yıldırım’da Asansörlere Sıkı Denetim

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım’da Asansörlere Sıkı Denetim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 16:02

YILDIRIM BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ ASANSÖRLERİ MERCEK ALTINA ALDI.

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki asansörleri mercek altına aldı.
Son günlerde artan asansör kazaları sebebiyle denetimlerini sıklaştıran Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yönetmeliklere aykırı olan asansörlerle ilgili işlem yapıyor. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yapılan denetimler sonucunda gerekli şartları taşımayan asansörlerin güvenlik gerekçesi ile mühürlendiğini açıkladı.
Yıldırım’ı her alanda yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Edebali, “Yıldırım’da insan sağlığını tehdit edecek durumların karşısında tedbirlerimizi anında alıyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz hemşehrilerimizin mutlu ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmeleridir” diye konuştu.
Edebali, “Ancak insan hayatına da saygı gösterilmeli. Bazı yük asansörleri yoldan geçenler için tehlike arz ediyor. Kaldırım işgalinin de yapılarak kullanıldığı asansörlere esnafımızın artık bir çekidüzen vermesi gerekiyor. Gerekli yaptırımları uygulamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!