Üniversite senatosu 7 Aralık'ta Orhangazi’de toplanacak

Güncelleme Tarihi:

Üniversite senatosu 7 Aralıkta Orhangazi’de toplanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 15:11

Üniversite senatosu 7 Aralık'ta Orhangazi’de toplanacak

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa),(DHA)- ULUDAĞ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu bir ilke daha sahne olacak. Uludağ Üniversitesi senatosu 7 Aralık Perşembe günkü toplantısını Orhangazi’de yapacak. Bu toplantı Orhangazi tarihinde bir ilk olacak.

Orhangazi 7 Aralık tarihinde tarihi bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu 7 Aralık tarihinde Uludağ Üniversitesi Senatosunun aylık toplantısına ev sahipliği yapacak. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Ulcay, 4 rektör yardımcısı, tüm fakülte dekanları ve Uludağ Üniversitesine bağlı tüm Meslek Yüksek Okulların müdürlerinden oluşan Üniversite senatosu 7 Aralık tarihinde Nadır Sosyal Tesislerinde Orhangazi Belediyesi tarafından verilecek yemeğe katılacak. Ardından Üniversite Senatosu Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okuluna geçerek burada senato toplantısı gerçekleştirecek.

BİNBAŞI BÜLENT ALBAYRAK KÜTÜPHANESİ’NİN AÇILIŞI YAPILACAK

Aynı gün Üniversite senatosunun toplantısının ardından ise MYO’da kurulan ve Şehit Binbaşı Bülent Albayrak’ın isminin verildiği Kütüphanenin açılışı gerçekleştirilecek. Kütüphane açılışının ardından ise Orhangazi Asil Çelik MYO binasının yapımı ve sonrasındaki tüm çalışmalarında üniversiteye maddi ve manevi katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi takdim edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!