Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri yoğun talep sonucu uzatıldı

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri yoğun talep sonucu uzatıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 13:48

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri yoğun talep sonucu uzatıldı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BTSO öncülüğünde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde gerçekleştirilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, bölge esnafının yoğun talebi üzerine Ekim ayının sonuna kadar uzadı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliğinde 2 Haziran 2017 tarihinde startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, Bursa ekonomisinin kalbinin attığı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne büyük bir hareketlilik kazandırıyor. Alışveriş Günleri, 4 bine yakın işyerinin yer aldığı, 850 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden birisi olan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ndeki esnafa moral verdi.

ESNAF TALEP ETTİ, SÜRE UZADI

Türkiye’deki birçok çarşıya da rol model olan ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ne son başvuru tarihi ise esnafın talebi üzerine uzatıldı. Bölgeden alışveriş yapan tüketiciler, 31 Ekim 2017 tarihine kadar çarşının belirli noktalarına kurulan başvuru merkezlerinden çekiliş kuponlarını almaya devam edecek. Milli Piyango İdaresi tarafından 7 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından talihliler belirlenecek. Akredite olmuş işyerlerinden toplamda 100 TL’lik alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonu talihlilere dağıtılacak.

TARİHİ ÇARŞI KENTİMİZİN BİR HAZİNESİDİR

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgemiz, kent ekonomisinin kalbinin attığı bir bölge. Asırlara dayanan tarihi ve ticaret kültürü ile kentimizin bir hazinesi olan bölgemizin mevcut potansiyelini artırarak dünyadaki alışveriş standartlarına ulaşmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda startını verdiğimiz Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğimiz hem tüketicilerimizden hem de çarşı esnafımızdan yoğun ilgi gördü. Esnafımızın talebi ve vatandaşların ilgisi sonucu etkinlikleri, 31 Ekim tarihine kadar uzattık. Bu etkinliklere ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!