Nilüfer'de zeytin fidanları toprakla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Nilüferde zeytin fidanları toprakla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 10:41

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Nilüfer Belediyesi "Yemyeşil Nilüfer'e doğru el ele" ağaçlandırma projesi kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bursa Şubesi ile birlikte 45 adet zeytin fidanını toprakla buluşturdu.

Kültür Mahallesi Ayaz sokaktaki bin 500 metrekarelik ağaçlandırma alanına 45 adet zeytin fidanının dikim etkinliğine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Başkan Danışmanı Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tanrıöver, ADD Bursa Şubesi Başkanvekili Kemal Altan ile üyeleri, Kültür Mahallesi Muhtarı Mustafa Göker ve vatandaşlar katıldı.

Parklardaki engelleri kaldırarak çocukların bu alanlarda sağlıklı bir şekilde büyümesini istediklerini belirten Kayaoğlu, "Bölgede yaşayan halkımızın fidanları sahiplenerek, bu alanları korumasını diliyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

ADD Başkanvekili Altan da dünyada barış ve sevginin sembolü olan zeytine sahip çıktıklarını kanıtlamak için buluştuklarını söyledi.

Etkinliğin ardından Kayaoğlu, Başkan Mustafa Bozbey adına desteklerinden dolayı Altan'a ağaçlandırma kampanyasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!